Неграмотен и осъждан за различни провинения мъж от Вършец бе

...
Неграмотен и осъждан за различни провинения мъж от Вършец бе
Коментари Харесай

Мургав Ромео ще плаща солена глоба, взел си непълнолетна булка

Неграмотен и осъждан за разнообразни прегрешения мъж от Вършец бе наказан да заплати солена санкция, тъй като си взел за младоженка малолетна мома, научи организация BulNews.
Делото против К.И. се гледа преди дни от районния съд в Берковица, откъдето е родом 25-годишният мургав Ромео. Наказанието за съжителството му с момата е санкция в размер на 1 000 лв..
От документите по делото излиза наяве, че малолетната Гроздена М. от Вършец се срещнала с К.И. през 2016 година. Двамата станали в началото другари, а по-късно решили да заживеят дружно, на брачен начала.
На 1 април предходната година двамата създали годеж и малко по-късно заживели дружно, в дома на любовчията. От взаимното им общуване Гроздена забременяла и родила на 31 май тази година момиченце, което нарекли Надежда. По данни на магистратите младото семейство се подкрепя от родителите им, като всички полагали грижи за детето.
От документите по делото излиза наяве, че все още на заживяването на двамата младежи на брачен начала, Гроздена е била на 15 години и не е имала изискуемата възраст за подписване на цивилен брак.
Решението предстои на обжалване и митинг пред Окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР