Негово светейшество българският патриарх Неофит прие днес Мухамад Мухамад -

...
Негово светейшество българският патриарх Неофит прие днес Мухамад Мухамад -
Коментари Харесай

Посланикът на Сирия у нас към патриарх Неофит: Молете се за нас

Негово светейшество българският патриарх Неофит одобри през днешния ден Мухамад Мухамад - краткотрайно изпълняващ длъжността дипломат на Сирия у нас, оповестиха от Българската патриаршия.
Срещата се е състояла в Софийската митрополия, а посланикът е изразил своята признателност за опцията да бъде признат от Светейшия патриарх.

Посланик Мухамад е предал своите поздрави за новата година и за празника Рождество Христово , както и е изразил очакванията си настъпилата към този момент 2020 година да бъде мирна, здрава и благоденствена както за България, по този начин и за Сирия.

На приема дипломат Мухамад е споделил на патриарх Неофит за дейната работа на Антиохийската патриаршия за насърчаването на сирийските жители да бъдат положителни между тях и да живеят в мир и съгласие . " Патриаршията предизвиква хората да обичат родината си и да остават в нея ", е споделил още той.

Дипломатът е помолил Светейшия патриарх и Българската православна черква да имат в молитвите си сирийския народ и Сирия в тези сложни и тежки години за страната .-->

Патриарх Неофит е поискал на дипломат Мухамад мирна, здрава и ползотворна година, с доста триумфи и с реализиране на всички положителни планове в работата му у нас.

В срещата са взели участие също Мелнишкият свещеник Герасим, който е основен секретар на Светия синод, и Белоградчишкият свещеник Поликарп - викарий на патриарха.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР