Неговите създателки са две майки – Светла и Антоанета, които

...
Неговите създателки са две майки – Светла и Антоанета, които
Коментари Харесай

Salt and Art: най-новото пространство в София за йога и солни инхалации

Неговите създателки са две майки – Светла и Антоанета, които сплотяват напъните и познанията си за здравословен метод на живот, с цел да изградят елегантното пространство с доста усет и усърдие.

Светла Иванова ( наш дълготраен създател ) е певица и публицист, която се занимава с йога над 20 години и преподава от 7. Пише първите интерактивни Вълшебни книжки за родители и деца, в които съчетава приказка с йога извършения и песнички. Преди да реализира концепцията си за солни инхалации съчетани с йога практики, самата тя е работила в солна стая година и половина и се е убедила във въздействието на халотерапията и изгодите от нея. Благодарение на това, Светла овладява алергията си.

Антоанета Илиева е ПР и маркетинг експерт, само че най-много майка, разкрила също позитивното влияние на халотерапията върху здравето на децата си. Убедена в изгодите от нея, поддържа концепцията за реализирането на новото пространство.

С какво Salt&Art обаче е по-различно място от останалите солни стаи и йога студиа ще ви разкажем в този момент.

 salt and art Salt&Art;

Първо – то е комбиниране от двете. Бутиковата конюнктура не е за сметка на цените и в нея ще усетите уюта на втори дом, в който можете да срещнете прелестни хора, и то без да ви дишат във врата като в огромните препълнени зали. Ще откриете разнообразни стилове йога с добавена стойност халотерапия, измежду които първата въздушна йога със солна инхалация в България.

Salt&Art разполага с две разнообразни стаи:

Стая Art предлага:

- Спелеотерапия + Халотерапия

- Иновативен дизайн на солна стая без сол по земята, с цел да не пречи на йога практиките

- Мощен халогенератор, който прибавя стойност посредством солна инхалация към всяка процедура и усъвършенства краткотрайни и хронични дихателни усложнения, кожни проблеми и други

- Първата въздушна йога + солна инхалация

Голямата стена от хималайска сол, която обезврежда позитивните йони насъбрани от потребление на електронни устройства, балансира нервната система и въздейства благотворно върху дихателните процеси. Излъчването й посредством нагряването на тухлите пречиства въздуха като 300 лампи от хималайска сол по едно и също време, а меката жълто-оранжева светлина спомага за заздравяването на рани и контузии, и провокира чувство за успокоение и защитеност.

В Стая Art можете да посетите също и виняса, йога мама и бебе, йога за начинаещи, бременни, фамилна йога, пилатес, релакс сесии, както и авторските часове на Светла Иванова - Тананикаща йога за деца, Salt Art Yoga, и йога и релаксация в хамак.

Обстановката е подобаваща както за групи (13 индивида за йога), по този начин и за независими релаксиращи сесии в хамаците, с които е снабдена.

 salt and art Salt&Art;

Стая Salt

Изградена е напълно в синхрон с концепцията за солните пещери, които по натурален метод се грижат за имунитета и оздравителните сили нa организма.

Стая Salt е с дребна повърхност, тъй че солта по пода може да се подменя постоянно, а вие и вашите деца няма да чакате ред в огромната зала. Концепцията й е да бъде напълно за солни инхалации. Те са проведени настрана за възрастни, или възрастни и деца.

В стаята можете да участвате и на специфичните сесии по пранаяма (дихателни практики) наречени „ солно дишане “, последвани от релаксация. На място могат да ви дават и записи с гласа на Светла Иванова за независими релаксиращи сесии.

 salt and art Salt&Art;

Стаята бързо се трансформира в детски ъгъл с играчки за пясък и настолни игри, с цел да могат децата ви и вие да се почувствате свободни и игриви като на пясъка до морето. Докато трае сесията, децата ви могат също да слушат приказки, да се люлеят на люлката и, по едно и също време с това да укрепват имунитета си.

Стаята може елементарно да върне уюта ви на местенце, в което да се отпуснете в комфортен стол с книга в ръка от богатата библиотека на SaltArt.

 salt and art Salt&Art;

Бялата мека светлина бързо ще смъкна напрежението и умората ви и след 40 ще излезете възродени като след спа наслаждение.

 salt and art Salt&Art;

Още плюсове на пространството:

Създадена е най-хубавата вентилация и климатизация за пресен и рафиниран въздух.

Избрани са най-подходящите халогенератори, които действат със особено пречистена и херметически опакована до потреблението й сол.

Има непрекъснат надзор на микрочастиците, с цел да може да се употребява умерено даже и за бебета.

 salt and art Salt&Art;

Стените са с антибактериално покритие и био бои.

Докато вие сте на йога, има къде да оставите децата си или да изпиете кафе с другарка, до момента в който децата ви са на йога.

Домакините дават обещание, че ще ви посрещат постоянно с усмивка, топъл чай или кафе.

 salt and art Salt&Art;

Светла и Антоанета застават с името и лицата си зад плана и споделят, че като майки знаят какъв брой е значимо да има такова място, където децата да се забавляват и каляват, а родителите да се провиснал и знаят, че вършат най-хубавото за децата, и себе си.

Студиото работи със лични карти, както и със sport pass (содексо).

Можете да ги откриете на адрес: София, кв. Изток, ул. Академик Методи Попов 1 (в постройката на Малки приказки)

Разгледайте графика им на: www.saltart.bg

Запазете своя първи час с 50% понижение на тел: 0888 9999 15
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР