Неговите роднини в Русия се отнасят по различен начин към

...
Неговите роднини в Русия се отнасят по различен начин към
Коментари Харесай

Проф. Станчев: Спрях да общувам с племенника ми, защото подкрепя Путин

Неговите родственици в Русия се отнасят по друг метод към протичащото се.

Путин може да превземе територията, само че няма да пречупи духа на украинците, съобщи проф. Михаил Станчев пред Би Ти Ви. Проф. Станчев, преподавател в Харковския университет, вече е втори ден в България дружно със брачната половинка си.

" Будя се през нощта, тъй като по това време започваха ракетните удари и не мога да дремя обикновено. Дори през вчерашния ден имах среща с един прочут тука и погледнах часовника и видях, че наближава 6 ч. и скоро ще стартира комендантския час и забравих, че съм в София “.

Ученият се изтегля, откакто децата му убеждават брачната половинка му да напусне града, което тя в началото е отказала да направи. За разлика от множеството бежанци, които се насочвали към Полша, те тръгнали към Одеса, където той е отраснал. Пътували с трен и били единствено двамата със брачната половинка му.

Проф. Станчев още не може да проумее дейностите на Русия, която е обичал. Според него Кремъл е могъл да се трансформира в водач в " евроазиатското пространство “, само че в този момент обстановката е такава, че Украйна и Русия няма да могат да оправят връзките си през идващите 100 години.

Неговите родственици в Русия се отнасят по друг метод към протичащото се. 

" Те се опасяват да не приказват с Украйна, с цел да не им блокират сметките. Само съумяха да кажат извинявай. Ние не сме отговорни за това, което прави Путин. Аз не мога да схвана с каква цел. Възстанови стопански. Направи по този начин към Русия да отиват, а не да бягат от нея.  Другият ми племенник, който работи като защита в Космодрома. Казва - “не се тормозете, Путин ще пристигна да ви освободи ". Аз прекъснах да приказвам с него ", описа той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР