Неговите футуристични филми винаги са били нещото на фантазията, но

...
Неговите футуристични филми винаги са били нещото на фантазията, но
Коментари Харесай

Списъкът на богатите на Forbes 2024: Джордж Лукас оглавява годишната анкета на милиардерите-знаменитости, въпреки че режисира последния си филм преди 19 ГОДИНИ – но кой друг влиза в челната петица?

Неговите футуристични филми постоянно са били нещото на фантазията, само че Джордж Лукас също има банков баланс, за който човек може единствено да мечтае, откакто оглави годишния лист на Forbes за звезди милиардери

Лукас на снимачната площадка на първия си филм " Междузвездни войни " през 1977 година Оттогава той се трансформира в най-богатата звезда в света, макар че се отдръпна от камерата през 2005 г. 

77-годишният режисьор вместо това е договорил % от брутните продажби от всеки от неговите филми, като в същото време вземаше великодушна финансова част от билети, продавани в тематичните паркове на Universal, с помощта на трайно известния франчайз за Индиана Джоунс.

Universal Orlando преди този момент беше хазаин на конкуренцията Jaws, основана на класиката на Спилбърг от 1975 година за мародерска акула палач, преди да бъде дефинитивно затворен през 2011 г. 

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР