Неговите фибробласти са използвани, за да бъдат клонирани пет маймуни.

...
Неговите фибробласти са използвани, за да бъдат клонирани пет маймуни.
Коментари Харесай

Китайците Клонираха Изключително Редки Маймуни!

Неговите фибробласти са употребявани, с цел да бъдат клонирани пет маймуни.

Постижението на китайските учени открива нови пътища в проучването и търсенето на лекуване за сходни разстройства при хората, свързани с проблеми като меланхолия и невродегенеративни болести, отбелязва " Чайна дейли ".

Клонираните маймуни към този момент демонстрират признаци на отрицателно държание, включително разстройства на съня, нараснали равнища на тревога и шизофренно държание.

От Синхуа означават, че програмата под надзора на комисията по нравственос на института е съгласно интернационалните етични стандарти за скотски проучвания.

Миналата година китайски учени оповестиха раждането на първите клонирани маймуни Чжун Чжун и Хуа Хуа след използването на същата техника, довела до появяването на бял свят на овцата Доли преди към 20 години, напомня ДПА.

При петте клонирани маймуни в Шанхай е употребен същият способ, прочут като нуклеарен трансфер на соматични кафези. За разлика от Чжун Чжун и Хуа Хуа, за основаването на които са употребявани кафези от абортиран зародиш, петте животни са клонирани от субект, чийто ген BMAL1 е нокаутиран, с цел да се провокира разстройство в биологичния часовник
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР