Негови обитатели твърдят, че през нощта на 21-ви срещу 22-ри

...
Негови обитатели твърдят, че през нощта на 21-ви срещу 22-ри
Коментари Харесай

Недрата На Вечния Вулкан Зейнаха, Но От Пушеците Излязоха Те! Това Видео Накара Скептиците Да Млъкнат!

Негови жители настояват, че през нощта на 21-ви против 22-ри май над вулкана мексиканците са забелязали два големи, сияещи обекта, единият от които бил доста по-ярък от другия. Те се движели един към различен и колкото да не се сблъскали, най-малко по този начин разказват обстановката локалните поданици, следили странното събитие.

След това светещите обекти се разлетели в разнообразни страни. За благополучие, един от очевидците е съумял да запечата това рядко събитие на видео. Някои от международните уфолози допускат, че става въпрос за два разнообразни извънземни кораби, които даже може да са принадлежали към представителите на две разнообразни цивилизации, написа Блиц.

Те не изключват, че двете раси извънземни са се заинтересували във въпросната нощ от интензивността на популярния мексикански вулкан и решили, по някаква причина, да съберат данни за протичащото се. Уфолозите развиват и друга доктрина за това, че на видеото се виждат енергийни материи, напуснали същата нощ местността към Попокатепетъл.

Местните поданици настояват, че това не е първият път, в който виждат странни обекти над вулкана, те изясняват това с божествени създания, които се спускат над земята.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР