Неговата основна теория за борба с рака е, че трябва

...
Неговата основна теория за борба с рака е, че трябва
Коментари Харесай

Бялата Мафия Рухна Италиански Онколог Взриви Медицината: Всички Имате Лек Против Рак В Дома Си!

Неговата съществена доктрина за битка с рака е, че би трябвало да се предотвратят основните аргументи за появяването на рак, които са гъбичките на име “кандида албиканис ”! Содата за разлика от други противогъбични лекувания, към които гъбичките могат да станат резистентни, бързо и елементарно прониква в тъканите с рак или израстък. Заради тази своя линия, содата бързо разгражда тумора, написа трг.бг. Поради тези аргументи гъбичките към този момент не са в положение да нанасят вреди и са изцяло без отбрана пред тази естествена химическа субстанция.

“Кандида албиканис ”, повода за доста женски болести, съгласно Симончини, е главната причина за рак.

Извадка от изявление с доктор Симончини, направено от Ема Холистер от сдружението “Кандида Интернешенъл ” през 2007 година

EХ: След като прочетох вашите революционни писания за лекуване на рака, не мога да не се запитам, какъв брой ли ви е било мъчно да работите в областта на онокологията при целия този напън и неодобрение от страна на формалната медицина. Как се отразяваше това на вашата работа?

ТС: Пречки. Интриги. Клевета. Преследване. Когато академик има ефикасна и революционна концепция, медицинските институции по всевъзможен метод се пробват да го унищожат, тъй като заплашва ползите на тези, които сега ръководят. Без значение какъв брой сполучлив е методът, значимо е да се унищожат всички следи.

Така наречените политически партии до момента са създали доста неща, които трябваше да попречат в работата ми. Бях изхвърлен от всички медицински организации. Те направиха същинска хайка във всички медии, правейки акции, с цел да ме характеризират като елементарен самозванец.

Монтирани правосъдни процеси, с цел да ме принудят да се откажа от моята работа. Полицията непрестанно ме тормози в личния ми дом.

EХ: Защо днешната медицина с всички сили се пробва да попречи на вашата доктрина и вашите способи за лекуване благодарение на сода бикарбонат и за какво отхвърлят вашите съществени доказателства, че гъбичката от типа “кандида ” е главен извършител на рака?

ТС: Една от главните черти на медицинския връх е егоизмът и алчността, както и неналичието на морал. Тези черти им пречат да погледнат оттатък своята персонална полза. Второ, днешната публична доктрина за пораждане на рак се състои в хипотезата, че раковите болести пораждат при генетични нарушавания на клетките, разновидност на клетките, които провокират образуването на клетките на рака. Тази доктрина просто е неточна и в никакъв случай не е потвърдена. Следователно, всички способи на лекуване или не дават резултат, или са незабележими.

EХ: Смятате ли, че казусът може да бъде решен?

ТС: Да. Това може да се реализира, в случай че се създадат проучвания, които ще се занимават със самия източник на казуса, несъмнено, в случай че се разрешат свободни медицински прегледи без интервенция на парите или политиката. Когато хора от региона на медицината единствено от една страна се съберат на едно място и решат да намерят решение на казуса, без нарушение на човешките морал и стандарти, със свободна циркулация на информацията в медиите, тогава резултатите ще се виждат незабавно.

EХ: Колко случая на рак сте излекували? Със сигурност позитивните резултати би трябвало да значат нещо за вашите сътрудници в региона на медицината?

TS: Излекувал съм стотици пациенти. Много от тях имаха финален етап на рак или имаха ракови болести в напреднал етап, изключително е огромен броят на тези, които се обърнаха за помощ след няколко несполучливи лекувания с стандартните лечения. Повечето от тях изцяло се възвърнаха след лекуване със сода и към момента живеят и работят обикновено. В случаите, когато се стартира с лекуване на рак в ранните стадии след разкриване на дребни ракови възли с размер до 3 см и най-малък брой на метастази в 90 % от случаите пациентите изцяло се възвръщат. Важно е да се означи, че множеството лекари са съгласни с моя способ за лекуване на рак.

EХ: Няма ли метод тези доказателства от медицинските картони на пациентите, които са излекувани от рак със сода да се употребяват като напън върху медицинските асоциации, с цел да схванат вашата работа?

ТС: Не, тъй като е належащо да се показват над 100 изцяло документирани случая и за това е належащо да работя в някоя клиника, която се занимава с проучвания на рака. За мен това е невероятно, тъй като съм изключен от здравната общественост.

EХ: Много дами имат “кандида ”, която предизвиква гинекологични проблеми – от проблеми с репродуктивните органи до женски ракови болести. Имате ли някакъв съвет за тях?

ТС: За да изкоренят дамите хроничните проблеми и гъбичните инфекции, те би трябвало всеки ден да се мият с два три литра чиста преварена вода, която би трябвало да се охлади до телесната температура и в нея да сложат две супени лъжици сода бикарбонат. Това лекуване би трябвало да се прави за интервал от два месеца, с изключение на по време на менструалния цикъл. “Кандида ” е доста устойчива гъбичка и лишава доста време, с цел да се изкорени.

Доктор Тулио Симончини през цялото време на своята онкологична кариера подвигна прахуляк в Световната здравна организация и то единствено заради обстоятелството, че пропагандира лекуване на раковите болести с елементарно наличното и нетоксично съединяване: сода бикарбонат.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР