Неговата майка, Захра Скак, на 44 г., беше скрита в

...
Неговата майка, Захра Скак, на 44 г., беше скрита в
Коментари Харесай

Американците молят за помощ за извеждането на семейството от Газа. „Просто искам да видя майка си отново“, казва един син

Неговата майка, Захра Скак, на 44 година, беше скрита в събота с по-възрастен, болен американски родственик в постройка в град Газа дружно със 100 други. е измежду това, което Държавният департамент споделя, че са 300 американски жители, непрекъснато законно пребиваващи или техните родители и дребни деца, към момента в капан от боевете сред Израел и бойците на Хамас в Газа.

Роднини в Съединените щати и други бранители са умолявайки администрацията на Байдън и Конгреса да им оказват помощ да избягат.

Министерството на здравеопазването на Газа заяви за повече от 20 000 убити в боевете и повече от 53 600 ранени. Според Организация на обединените нации повече от половин милион души гладуват в Газа поради войната.

Майката на Фади Скак беше на шестия си ден единствено с вода от канализацията за пиянство и с малко или никаква храна и очакванията за избавяне намаляваха, сподели той. Баща му, Абедала, беше прострелян и ранен предишния месец, откакто бомбен атентат принуди фамилията да напусне постройката, в която са се укривали, и умря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР