Нефтохимик започва бавно да се изправя на крака, като по

...
Нефтохимик започва бавно да се изправя на крака, като по
Коментари Харесай

Петима от Ботев Пд ще вдигат на крака Нефтохимик

Нефтохимик стартира постепенно да се изправя на крайници, като във връзка с селекцията са контрактувани четирима играчи чартърен. При започване на лятната подготовка в тима ще дойдат млади гении от Ботев Пловдив, които към този момент излязоха от юношеска възраст и подписаха първите си професионални контракти. Това са халфовете Благовест Данчев и Димитър Пройчев, както и бранителите Димитър Балинов и Габриел Земярски.

Пройчев към този момент записа минути с мъжкия отбор на жълто-черните преди няколко дни при успеха с 3:2 над Ботев Враца. За Балинов пък ситуацията няма да е по никакъв начин непозната, защото е от Бургас и е стартирал футболния си път в школата на Черноморец Бургас, минава през Несебър преди да бъде притеглен на " Коматево ". Ботев Пловдив ще разчита и на четиримата играчи, родени през 2001, само че за момента им би трябвало игрова процедура.

Момчетата са били част от шампионския тим на Ботев на треньора Стефан Стоянов и несъмнено имат сериозен капацитет. Днес новият треньор на зелените Викторио Павлов дойде в Бургас дружно с новия изпълнителен шеф Петко Медвецки, с цел да очертаят първите проекти за лятната работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР