Нефтохимик започна с успех серията контролни срещи от зимната си

...
Нефтохимик започна с успех серията контролни срещи от зимната си
Коментари Харесай

Нефтохимик Бургас се справи с Черноморец Балчик в контрола

Нефтохимик стартира с триумф серията контролни срещи от зимната си подготовка. В първата си инспекция за 2020 година „ шейховете” надделяха отбора на Черноморец Балчик с 2:1. Мачът се игра през днешния ден, на стадиона в Обзор.

Старши-треньорът Диян Петков не можеше да разчита на Иван Колев, който получи конвулсия в адуктора и на Галин Димов, който беше с болки в коляното.

В средата на първата част Живко Петков откри резултата за Нефтохимик, откакто засече с глава центриране от фаул на Цветан Филипов. До края на полувремето „ шейховете” имаха превес на терена, само че пропуснаха да се възползват от няколко благоприятни условия и до края на полувремето не се стигна до други попадения.

На почивката Диян Петков размени седем играчи.

Десет минути след началото на второто полувреме Иван Цачев напредна добре по фланга и центрира към наказателното поле, където Мирослав Радев подаде към Димитър Костадинов. Той насочи удар към вратата, само че стражът на Черноморец мазета топката. При добавката Живко Петков осъществя второто попадение за „ шейховете”.

Десет минути преди края на дуела отборът от Балчик се възползва от пропуск в отбраната на Нефтохимик и съумя да понижи до 2:1

Следващата контрола на Нефтохимик ще е против първенеца на Трета лига – Созопол. Срещата ще се играе тази сряда (22 януари), от 13:00 ч., на стадион „ Градски” – Каблешково.

Състав първо полувреме: Росен Андонов, Атанас Ташолов, Цветан Чахов, Пламен Тенев, Джунейт Али, Радослав Апостолов, Цветан Филипов-капитан, Кристиян Мирославов, Емануил Манев, Живко Петков, Ерик Почански

Състав второ полувреме: Павел Здравков, Диян Молдованов, Пламен Тенев (60 Тодор Петков), Николай Костов, Джунейт Али, Цветомир Цонков, Радослав Апостолов, Иван Цачев, Мирослав Радев, Живко Петков, Димитър Костадинов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР