Нефтохимик отстъпи пред гранда Галатасарай в контролаБез национала Теодор Салпаров

...
Нефтохимик отстъпи пред гранда Галатасарай в контролаБез национала Теодор Салпаров
Коментари Харесай

Нефтохимик отстъпи пред гранда Галатасарай в контрола

Нефтохимик отстъпи пред гранда Галатасарай в контрола
Без национала Теодор Салпаров и оперирания Георги Братоев в състава си, бургаският волейболен тим на Нефтохимик загуби в контролна среща от турския гранд Галатасарай, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Проверката се игра в спортна зала „ Младост ” в четири гейма и приключи 1:3 в интерес на гостите - 21:25, 14:25, 28:26 и 24:26.

Мачът бе от изключителна значимост за старши треньора Найден Найденов, в чийто окомплектован състав от новия сезон ще играят шест нови попълнения.

Отборът е заздравен от опитния Стоян Самунев, разпределителят Любомир Агонцев, посрещачът Александър Симеонов и либерото Мартин Иванов.

Двете най-нови попълнения са 20-годишния юношески национал Дмитрий Яковлеев, който идва от Динамо Москва и 20-годишния посрещач от Локомотив Новосибирск Савелий Поздняков.

„ Доволен съм от това, което видях. Като първи мач против един съперник, който се вижда, че е много по-напред като обиграване и във форма. Много потребен мач за мен. Естествено всеки един детайл имаме много още да се сработваме, да израстваме вътре и за контраофанзива, въобще имаме много неща, само че доста значим мач. И доста хубави неща видях. Ако успеем по този начин с тези контроли, които ще изиграем да почистим всички тези по-леки неточности и организацията вътре да бъде по-силна, тъй като въпреки всичко новия играч, който пристигна руснака, това му е втора подготовка. Вижда се, че би трябвало още време да се сработи с разпределителя. Като начало съм удовлетворен от това, което видях. ”, показа измежду инспекцията старши треньорът Найден Найденов.

200-сантиметровият Поздняков е край морето единствено от няколко дни, а с 3 сантиметра по-високия му връстник от Москва единствено от седмица по-рано. В петък бургазлии ще изиграят още една контрола с Галатасарай, а до мача за Суперкупата треньорът Найден Найденов е планувал още две контролни срещи за играчите си.

На 6 октомври първенците играят против Монтана в мач за Суперкупата, а на 10 октомври е първият мач от предварителния кръг за влизане в Шампионска лига.

Седмица по-късно е стартът на постоянния сезон във волейболната Суперлига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР