Нефтохимик отново ще посреща съперниците си пред бургаска публика. „Шейховете“

...
Нефтохимик отново ще посреща съперниците си пред бургаска публика. „Шейховете“
Коментари Харесай

Нефтохимик се завръща в Бургас

Нефтохимик още веднъж ще посреща противниците си пред бургаска аудитория. „ Шейховете “ ще домакинстват на родния си стадион „ Лазур “, който към този момент ще се назовава „ FBET Арена Бургас “. Първият дуел вкъщи ще бъде на 23-ти ноември, когато по стратегия отборът приема Локомотив София.

Завръщането на тима в Бургас стана допустимо откакто управлението на клуба реализира сделка със притежателя на оборудването. Договорът за наем, с петгодишен период, бе подписан през днешния ден. Той е на стойност 300 000 лева без Данък добавена стойност годишно, а с него Нефтохимик получава правото да играе всичките си домашен срещи на стадиона. както и да употребява централния и помощния терен за тренировки. Средствата ще бъдат обезпечени от новия спонсор на „ шейховете “ – букмейкърската компания FBET. Освен обезпечаването на наема за стадиона FBET ще се ангажира и с обособен спонсорски контракт с Нефтохимик.

Финализираните договаряния дадоха мотив на управлението на клуба през днешния ден да организира конференция, на която да разкрие повече детайлности към дълго чаканото завръщане на Нефтохимик в Бургас. На нея участва един от основните акционери Павел Бошнаков, ръководителят на Съвета на шефовете Андрей Рунчев, членовете на СД Анелия Златкова и Георги Кузманов, както и изпълнителният шеф Живко Авджиев.

 Нефтохимик
източник: Пресслужба ПФК Нефтохимик Бургас 1962
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР