Нефтохимик и Марица са шампиони на България във волейболните първенства

...
Нефтохимик и Марица са шампиони на България във волейболните първенства
Коментари Харесай

Във волейбола Нефтохимик и Марица са шампиони

Нефтохимик и Марица са първенци на България във волейболните шампионати за мъже и дами. Това реши Управителният съвет на федерацията, която приключи сезона. Двата отбора бяха водачи до този миг. За " шейховете " това е четвърта поредна купа. Марица продължава превъзходството, като заслужи шести пореден триумф.
Волейболът стана първият групов спорт в България, който взе дефинитивно решение за края на сезона в световната рецесия с ковид.
" Решението не е прелестно, само че съгласно нас е неотложно. Реално избрахме с сътрудниците от управата по-малката несгода. Здравето на състезатели, служебни лица и почитатели няма опция. Съобразихме се с мнението на клубовете. Много е мъчно да се реши сходен проблем, от който печеливши няма. Можем единствено да се надяваме, че стартът на работата на Управителния съвет е повече от сложен, само че положителните неща предстоят. Аз постоянно съм бил оптимист ", разгласи ръководителят на федерацията Любо Ганев.
От елитните клубове единствено ЦСКА и Хебър бяха срещу сезонът да спре в този момент. Тимът от Пазарджик приключва втори в класирането.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР