Нефтохимик 2010 няма намерение на този етап да се отказва

...
Нефтохимик 2010 няма намерение на този етап да се отказва
Коментари Харесай

Нефтохимик ще играе квалификацията за ШЛ в зала Младост?

Нефтохимик 2010 няма желание на този стадий да се отхвърля от присъединяване в Шампионската лига. Бургазлии възнамеряват да играят в най-силния клубен шампионат на Стария континент, като упоритостта им е да домакинстват на квалификациите в зала " Младост ". За задачата помощ ще им окаже и президентът на федерацията ни Любо Ганев, който да лобира в тази посока. Както е известно, през предишния сезон Нафтата се отхвърли от ШЛ, защото на клуба не му бе разрешено да играе квалификации в " Младост ".
 ЦСКА - Нефтохимик 2:3 @@@
" Надяваме се на естествена финансова поддръжка от главния ни спонсор, от Община Бургас и компаниите на другите ни спонсори да вървят добре, с цел да могат и те да ни оказват помощ тази година. Говорихме с Любо Ганев, разчитаме на неговото подпомагане, тъй като новата зала в Бургас се строи с положителни темпове и се надяваме да ни разрешат предварителните кръгове да играем в зала " Младост ", което около пандемията с ковид може и да е допустимо. Имаме диалози, че " Арена Бургас " ще е подготвена до Нова година и в случай че създадем героизъм и влезем в групите, ще може да играем там. Ако не - то в Купата на CEV не е проблем да участваме в по-малката зала ", съобщи за " Тема Спорт " президентът на първенците Огнян Томов.
 @@@

През новия сезон България ще има 7 представителя в европейските шампионати. Освен Нефтохимик, който ще играе в Шампионската лига, право на присъединяване за Купата на CEV имат Хебър и Добруджа, а за Чалъндж къп - Монтана и Марек. При дамите Марица ще е непосредствено в групите на ШЛ, а Левски е в първата фаза на шампионата на кандидатите.

Хари ЛАТИФЯН, “Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР