Нефтохимик 2010 надигра Дея спорт в бургаското дерби с 3:2

...
Нефтохимик 2010 надигра Дея спорт в бургаското дерби с 3:2
Коментари Харесай

Атанас Петров: Ако сме здрави - не се страхуваме от никого

Нефтохимик 2010 надигра Дея спорт в бургаското дерби с 3:2 гейма. С това нефтохимиците продължиха победната си серия и взеха върха в efbet  Супер Волей.

Старши-треньорът Атанас Петров съобщи след триумфа, че отборът му за следващ път е посочил екипен дух и в случай че всички са здрави не се боят от никого.
 Страхотно бургаско дерби! Нефтохимик съкруши Дея с 3:2 и поведе в efbet Супер Волей Страхотно бургаско дерби! Нефтохимик съкруши Дея с 3:2 и поведе в efbet Супер Волей
“Мачът беше равносилен във волейболно отношение. Бяхме в по-трудна обстановка, тъй като за втори следващ път оставаме без Георги Петров, главен състезател ни е. Надявам се да не е нещо съществено неговата травма. Душан Лопар също игра на един крайник, само че за следващ път, момчетата демонстрираха голям темперамент. “

" Въпреки неналичията, състезателите на терена се нагърбиха! Страхотен мач направиха крайните волейболисти. Матей съумя да извлече блокадата. Щом побеждаваме, това е значимото. Изцяло зависи от здравословното ни положение дали ще задържим лидерската си позиция, в случай че сме здрави - не се опасяваме от никого. ”

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР