Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза без национала Теодор Тодоров в домакинството

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза без национала Теодор Тодоров в домакинството
Коментари Харесай

Нефтохимик излиза без Теодор Тодоров за място на 1/4-финал в Европа

Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза без национала Теодор Тодоров в семейството и против норвежкия Викинг (Берген) за Купата на CEV. Срещата е реванш сред двата отбора от 1/8-финалите на втория по мощ евротурнир, като е довечера от 18:30 ч. в бургаската зала „ Младост “.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 2:3 @@@

Теодор Тодоров се възвръща от травма в глезена. Централният блокировач не игра за първенците и за Купата на България, като изгледа дуелите от трибуните на пазарджишката зала „ Васил Левски “.
„ Теди получи контузия по време на контрола с Левски тъкмо преди началото на шампионата за Купата. По време на инспекцията стъпи на крайници на Теодор Богданов. Веднага направихме нужните проучвания и за наслада се оказа, че няма нищо счупено или раздрано. Но би трябвало да почива с цел да му премине контузията и бързо да се възвърне “, обясни за BGvolleyball.com мениджърът Огнян Томов.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 2:3 @@@
Припомняме, че в първия мач Нефтохимик победи Викинг с 3:1 гейма , като в този момент се нуждае от без значение какъв триумф с цел да продължи на 1/4-финали в шампионата. От клуба към този момент оповестиха, че пускат симмоличен вход от 1 лев за мача, като приканиха почитателите да изпълнят ззалата и да дадат своята поддръжка по пътя към 1/4 финалите на конкуренцията.  Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 2:3 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР