Нефролог от Израел ще преглежда безплатно в Бургас на 14

...
Нефролог от Израел ще преглежда безплатно в Бургас на 14
Коментари Харесай

Световноизвестен нефролог ще преглежда безплатно в Бургас

Нефролог от Израел ще преглежда гратис в Бургас на 14 декември.
Проф. доктор Талия Вайнщайн е известна в целия свят с работата си с пациенти на хемодиализа и в преддиализен етап.
Практикува от 35 години и за това време е натрупала неповторим клиничен опит в диагностиката и лекуването на разнообразни бъбречни заболявания. Тя е Президент на Израелското сдружение по нефрология и хипертония и член на комитета на Съюза на Европейската медицинските експерти (UEMS) - Бъбречна секция.
Част от нейната специализация е възобновяване на бъбречната функционалност при диабетна нефропатия, автоимунен гломерулонефрит, уролитиаза, пиелонефрит и дисметаболитни синдроми, както и правене на протоколи за перитонеална и систематична диализа, като извежда даже тежки пациенти от положение на уремична интоксикация.
Сега е учител в университета в Тел Авив и асоцииран клиничен професор в катедрата по нефрология на Медицинския факултет на Технионския университет.
По време на престоя си в Бургас всички нуждаещи се ще бъдат прегледани и съветвани от нея. Видният доктор е в България по покана на политиката на Диализен център NephroLife.
За консултациите не са нужни посоки от персонален доктор. Пациентите би трябвало единствено да запишат час на тел: 056 / 555 - 588, 0800 11 881.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР