Недялко Недялков направи убийствен коментар по една от най-актуалните теми

...
Недялко Недялков направи убийствен коментар по една от най-актуалните теми
Коментари Харесай

Брутален изблик срещу Слави: Да, има такъв народ, но и такива простаци има сред него!

 Недялко Недялков направи смъртоносен коментар по една от най-актуалните тематики в политическия живот на страната ни - Слави Трифонов и желанието му да записва нова партия " ИТН ". Ето какво написа той, оповестено в " Ретро ":

" Чета, че шутът на мутрите щял да прави нова партия " ИТН “.

А? Че той нали сякаш към този момент направи нова партия " Има такава страна “? Конгрес свика с полулегални делегати, които дори не знаеха къде се намират, речи държа, избра се за началник, а за зам.-ръководител – сценариста Тошко, който заспа на публичното разискване за нова конституция в Народното събрание… 

Съдът обаче отряза шута и в този момент той ще прави още по-нова партия. 

Това за него не е проблем. От всеки ръкав може да извади по една партия, по едно предаване, по един тъп анекдот, по една чалгия, по една съвест национална, единствено и единствено да остане в играта.

Егати прехода, егати правилата - от " Няма такава страна " до " ИТН "! 

Слави Трифонов цялостен живот играе по схемата на уличните измами - тука има, тука нема...

Да де, само че към този момент е отвън играта. Има кабеларка, която никой не гледа. Има партия, която няма регистрация. Има кинти, които са на изчерпване. Има популярност, която се топи като ланския сняг. И безочливост има, която е без лимити. 

" Формата не е значима, значимо е наличието. Идеите ни са значими, съдът няма да ни спре, цялата система е срещу нас ", рекъл шутът, който в този момент мре да се изкара жертва. 

Под " хрумвания “ евентуално засяга откраднатите фейсбук статуси на Иво Сиромахов, бедняк и по гений. Вие чули ли сте други " хрумвания " от устата на учиндолския чака-рака избавител? Отвъд вопиющата словесна експанзия, откровената порнография под формата на " гегове и смехории " и дебелашките нападки към съперниците? 

Като цяло постоянно съм се чудел кой е по-бездарен – Слави или екипът му. Всъщност няма алтернатива - посредствените постоянно се надушват между тях. 

Най-смешното е, че този човек желае да ръководи цялата страна, а в това време даже не може да си наеме свестни адвокати, които да му записват партията съгласно закона.  

Да, " има подобен народ ", само че тъжното е, че измежду него има и такива простаци. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР