Недялко Лазаров, който навремето впечатли драгите телевизионни зрители с участието

...
Недялко Лазаров, който навремето впечатли драгите телевизионни зрители с участието
Коментари Харесай

О, бре, Недялко от „Биг Брадър” ожени щерката

Недялко Лазаров, който преди време впечатли драгите телевизионни фенове с присъединяване си в хитовото телевизионно шоу  и най-много с песента си – трансформирала се в емблема на живота му „ О, бре, Недялко ” най-накрая даде публично ръката на щерка си на земляк, работещ за структурите на НАТО.

24-годишната Славена се взела по обич с дългогодишния си другар, който специализирал през последните две лета в чужбина и от доста обучение и работа, чак в този момент сколасал да се разпише в гражданското. Младият мъж от раз завоюва благосклонностите на НИдялко, тъй като от надалеч личало какъв брой е интелигентен Антоан. Когато брадърът схванал, че приказва 4-5 езика съвършено и че шефовете му дават отпуск особено, с цел да се ожени – полудял от благополучие.

„ Поскаха ръката на момичето ми по остарял български бит. Първо в дома ни в Ямбол пристигнаха сватовници. Седнахме, говорихме, зетя изиска ръката на Славена и аз се съгласих без пазарлъци. Няма време за отсрочване. Младите би трябвало да се вземат и да не мислят доста. Е, правилно сватбата се забави малко, само че чакахме щерката да приключи следването си – „ Медицина ”, зетят да изкара специализациите. Имаше си работа. Но към този момент съм благополучен. Ритуалът стартира от сутринта и завърши в ранните часове на 7 юли. Сърцето ми подскочи, когато чух думкането на тъпаните на момчетата от оркестър „ Тунджа ”. Знаех, че сватовете идваха за детето ми и бях приготвил бъклицата с ракия. Едва стоях на краката си от неспокойствие, но чаках пред портата сватовете.

Преди сватбата не можах да дремя. Цяла нощ не мигнах, само че на тържеството бях изпълнен с сила. Танцувах и пях непрестанно. Като запях песента на Тони Димитров „ Грях ли е, че съм те срещнал? ” и така нататък се разплаках от трогване. Бях са качил на една маса и пеех от цялата си душа. Това беше един от музикалните ми поздрави към младите. Последваха и други мои осъществявания.  Подарих екзотична екскурзия на младоженците, само че получиха и доста блага от другари. Беше най-вече младежка женитба, с доста усмивки и хубави пожелания ”, споделя пред „ Уикенд ” щастливия баща.

Той добави, че към този момент е в трепетно очакване на дете и би се зарадвал, в случай че щъркела не се забави с бебето. Недялко бил уверен, че е добре децата да се появяват още при започване на брака, че да привикват родителите по елементарно със фамилния живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР