Недвижимите имоти в Италия продължават да привличат инвеститори от цял

...
Недвижимите имоти в Италия продължават да привличат инвеститори от цял
Коментари Харесай

Невиждан интерес към този имотен пазар

Недвижимите парцели в Италия не престават да притеглят вложители от целия свят. През 2029 година общият размер на вложенията доближи 12.3 милиарда EUR, което е исторически връх. Това е с 36% повече по отношение на 2018 година, сочат данните на консултантската компания Knight Frank. Решаваща роля за въпросния връх изигра четвъртото тримесечие на 2019 година Повечето покупко-продажби тогава се дължат на смекчените условия по приемане на ипотечен заем. След промяната на властта политическата обстановка също стартира да се усъвършенства, което неизбежно се отразява позитивно на пазара на недвижими парцели.

Столицата на Ломбардия е привлякла 40% от общия размер вложения, т.е 4.6 милиарда EUR. От тях 3.6 милиарда EUR са в офисния сегмент. Рим доста изостава от Милано. За година там са вложени в парцели 1.9 милиарда EUR.

Офис сегментът е привлякъл 5 милиарда EUR през 2019 година В хотелския сегмент вложенията са 3.3 милиарда EUR, което е със 148% повече по отношение на 2018 година, когато сумата е била 1.3 милиарда EUR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР