Недвижими имоти по Южното Черноморие на изключително атрактивни цени, продава

...
Недвижими имоти по Южното Черноморие на изключително атрактивни цени, продава
Коментари Харесай

НАП пусна апартаменти в морските курорти на изгодни цени

Недвижими парцели по Южното Черноморие на извънредно атрактивни цени, продава на търг Националната организация за приходите в Бургас. 

Крайната мярка се ползва към длъжници, които не са подхванали каквито и да са дейности за погасяване на просрочени отговорности към републиканския бюджет. Собствениците на 10 жилището в Ахелой, курортите " Слънчев бряг " и " Елените ", Несебър и Свети влас, ще се разделят с тях.

Цените за квадратен метър са прекомерно ниски за свободния пазар. " Тук в най-големият ни черноморски курорт и в централната му част продаваме жилища на извънредно атрактивни цени като за кв. метър цените варират сред 400-600 лева на кв.м. 42 квадрата апартамент е с цена разгласен от 18 000 лева След първия търг, на който не са се явили купувачи, цените падат на 75%.

При трета тръжна процедура парцелът може да се закупи на половин цена ", сподели пред кореспондент на Bulgaria ON AIR представителят на Национална агенция за приходите - Бургас Христо Узунов.

Национална агенция за приходите Бургас е сложила под непрекъснато наблюдаване близо 1300 компании, всяка от които със отговорности от над 50 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР