Недоволството на нашите съграждани е факт, поне 56 процента от

...
Недоволството на нашите съграждани е факт, поне 56 процента от
Коментари Харесай

Милко Багдасаров: Младите хора ще се върнат в Кърджали, ако намерят реализацията си

" Недоволството на нашите съграждани е реалност, най-малко 56 % от тях желаят смяна. Ние от Българска социалистическа партия сме екипът, който може да я създадем. Нужни са опитни хора, които да донесат тази смяна, с цел да не вършим повече опити ". Това съобщи претендентът за кмет на община Кърджали Милко Багдасаров пред БТВ. По думите му главните проблеми на града не са решени нито от общинската, нито от държавната администрация - единствено се дава обещание, а на този стадий само от " Българска социалистическа партия за България " излизат с съответна стратегия. Багдасаров разяснява и водното огледало в Кърджали, което по неговото мнение е отражение на това, което се е случило в града: " Израснаха доста като политици, само че като управници - бих споделил, че имам големи запаси да им дам оценка ". Багдасаров обърна внимание на екологичната тематика на локално ниво, като разяснява, че централният парк е най-замърсеното ни място в града.

" Младите хора ще се върнат в Кърджали, когато могат да намерят реализацията си тук. Реализация, която да им обезпечи положителни приходи. Нашата цел е Кърджали да бъде Силициевата котловина на България ", съобщи претендентът на кмет от левицата.

" Приятели, изберете кмет, който може да сплоти напъните на всички, с цел да се работи за нашия град в полза на всички, тъй като кърджалийци заслужават положително ръководство, тъй като всички желаеме смяна. Тази смяна може да се случи с екипа на " Българска социалистическа партия за България ", заключи Багдасаров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР