Недоволството на американския президент Доналд Тръмп от министъра на финансите

...
Недоволството на американския президент Доналд Тръмп от министъра на финансите
Коментари Харесай

Тръмп недоволен от финансовия си министър, може да го смени


Недоволството на американския президент Доналд Тръмп от министъра на финансите Стивън Мнучин се усилва, макар противоположните изказвания. Това заяви телевизия Си Ен Ен, базирайки се на информиран източник от Белия дом, съобщи БГНЕС. Тръмп съществено е отчаян от Мнучин, смятайки, че той носи отговорност за спада на главните борсови показатели, който се следи в Съединени американски щати през последните дни.

Финансовият министър се намира в сериозна заплаха поради гнева на президента, което в последна сметка може да докара до неговата оставка от поста. „ Мнучин е на мушката “, съобщи източникът, полежал анонимност. Във вторник Тръмп съобщи в Белия дом, че той има доверие във финансовия министър, наричайки го „ доста надарен и доста интелигентен човек “.

По данни на Си Ен Ен нещата в реалност са тъкмо противоположните. Стопанинът на Белия дом анулира визитата във Флорида, където възнамеряваше да прекара коледните празници. Той остана във Вашингтон и неговото въодушевление е съществено помрачено от новините за неустойчивост на фондовите пазари. Съветниците на Мнучин са се пробвали да намерят някакви позитивни данни за настоящата икономическа обстановка, които той да показа на президента, само че Тръмп е останал много неудовлетворен от видяното, прецизира Си Ен Ен.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР