Недоволство в сливенското село Сотиря заради дебатите за промяна на

...
Недоволство в сливенското село Сотиря заради дебатите за промяна на
Коментари Харесай

Недоволство в Сотиря след дебатите за съкратеното съдебно следствие

Недоволство в сливенското село Сотиря поради дебатите за смяна на текстовете за съкратеното правосъдно разследване. Близките на грубо убитото момиченце Криси упорстват да бъде анулирана опцията за понижаване на присъдите за осъществени тежки закононарушения. Искането им беше импортирано предходната седмица в Народното събрание с подписка, подкрепена от близо 20 000 души.

Сотиря, Сливен

Подписката беше инициирана след жестокото ликвидиране на дребната Криси през август и направените признания на причинителя на закононарушението.
Милка Георгиева, баба на убитата Кристин: Аз желая да създадат разграничения, а на тези доживотни присъди да няма никаква подмяна, тъй като моето дете беше убито по доста нечовечен и жесток метод. За тези закононарушения желая доживотна присъда. Мъката ми е доста огромна. Тя е почернена извън и от вътрешната страна душата ми по тази причина ще се боря до дъно.
Жители на село Сотиря и присъединилите се в националната подписка за анулация на съкратеното правосъдно разследване и унищожаване на опцията за понижаване на присъдата при тежки престъпни закононарушения не утвърждават признатите на първо четене промени в Наказателно-процесуален кодекс.
Йорданка Енчева, гражданин на с. Сотиря: Този човек, дето изнасили детето и в този момент да се понижа, за мен не е редно. Щом няма смъртна присъда би трябвало да има най-малко доживотна присъда, тъй като той като се върне.Стефан Трайчев, гражданин на с. Сливен: Да си ги лежат какво са направили да си заплащат гяволъка. Да си носят наказването.
Близките на дребната Кристин от Сотиря оповестиха, че стартират гражданско непокорство на следващия ден пред правосъдната палата в Сливен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР