Недоволство сред собственици на магазини и търговски помещения в централната

...
Недоволство сред собственици на магазини и търговски помещения в централната
Коментари Харесай

Оплаквания и признания - шахтите във Велико Търново не могат да поемат дъжда

Недоволство измежду притежатели на магазини и търговски пространства в централната част на Велико Търново – поради непрекъснати, по думите им, наводнения. Става въпрос за стичащата се при дъжд вода от квартал " Картала " и бул. " България ", а страдащите магазини са в най-ниската точка на ул. " Васил Левски ".
Собственик на аптека се оплака пред Нова телевизия от протичащото се, а притежател на магазин за козметика съобщи, че за последните 40 дни магазинът му е наводняван три пъти, като е изгорен касовият уред и ПОС терминала. Всички те са уверени, че има решение, с цел да може канализацията да поеме водата, като беше изказано съмнение, че
Зам.-кметът на Велико Търново Георги Камарашев сподели, че в сряда вечерта се било изваляло повече от 4 пъти от нормата, която застрахователите смятали за злополучие. Той увери, че канализацията е чиста, само че ще се търси друго решение. Засега се прави промяна на равнището на тротоара, с цел да може водата да се оттича. Освен това ще има ограничения, с цел да се улови водата и по-нагоре по улицата. Отговорните лица признаха, че дебитът на шахтите е дребен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР