Недоволни перничани отново излязоха на протест и затвориха автомагистрала Люлин.

...
Недоволни перничани отново излязоха на протест и затвориха автомагистрала Люлин.
Коментари Харесай

Протестиращи от Перник затвориха автомагистрала Люлин

Недоволни перничани още веднъж излязоха на митинг и затвориха автомагистрала " Люлин ". Те трансформираха първичното си желание да стоят пред постройката на общината и се качиха на аутобана.

Пътен възел " Даскалово " не е блокиран, придвижването оттова е обикновено. Протестът беше разграничен, като част от недоволните се насочиха от кв. " Изток " към центъра на града с автошествие, за което имат позволение.

Протестиращите още веднъж упорстват за по-висок стандарт на живот, афишират се против " корупцията и ограбването на страната ". Протестът се охранява от полиция и жандармерия. Блокадата на автомагистралата продължи до 21.00 часа.

Протест се организира и във Варна. В морската столица недоволните се събраха за седма поредна вечер на площада при катедралния храм.

Протестиращите показват недоволството си против високите цени на горивата, скъпотията и несъответстващото ръководство на страната.

В Сливен митингът минаха под формата на автошествие, десетки коли минаха по сливенските улици с натиснати клаксони и развети трибагреници. На колите имаше и табели с надписи: " Системата ни убива " и " Оставка ". Организаторите благодариха на полицията за защитата и обезпечаването на публичния ред.

В Кюстендил към 40 души се включиха в митинга против високите цени на горивата и общественото неравноправие. Протестното шествие продължава до разклона за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР