Недоволни от блокадите столичани внесоха колективна жалба в МВР и

...
Недоволни от блокадите столичани внесоха колективна жалба в МВР и
Коментари Харесай

Столичани внесоха колективна жалба срещу затворените кръстовища

Недоволни от блокадите столичани внесоха групова тъжба в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата през днешния ден. Тя е подкрепена от над 100 подписа, събрани в границите на два дни.

" С актуалната тъжба желаеме да изразим терзанието си и възмущението си от безчинствата, които се правят всекидневно на кръстовищата Орлов мост, пред Софийския университет и на бул. " Цар Освободител ", забулени под формата на кротичък митинг. Търсим вашето подпомагане за преустановяване на тези хулигански дейности ", написа в нея. " Ние също сме жители на тази страна и имаме права. Искаме да употребяваме правото си на свободно предвижване, правото си на работа и правото на най-малко малко отмора и успокоение след така и така натовареното ни всекидневие ", се споделя още в жалбата.

" Решихме да подадем тъжба до прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за издевателствата, които се вършат върху софиянци, вървят ни по главите към този момент не знам какъв брой време, би трябвало нещо да се вземе да се направи. Ние сме жители, които не сме съгласни да излизат и да блокират кръстовищата от наше име. Не сме ги упълномощили ония хора там от наше име да се изричат и да вършат зулуми ", съобщи вносителят на жалбата Веселин Георгиев при влизането си в Съдебната палата, предават Българска национална телевизия и bTV.

" Подписите са над 100 и сме ги събрали за два дни по два часа на пилоните на НДК. Не сме търсили повсеместност, по-скоро желаеме бързо да ги внесем, с цел да може да се вземат ограничения бързо ", уточни още вносителят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР