Недоволни граждани за 73-ти пореден ден се събираха на протест

...
Недоволни граждани за 73-ти пореден ден се събираха на протест
Коментари Харесай

Протестиращите и „Триото“: Защо Гешев още живее в резиденция „Бояна“


Недоволни жители за 73-ти следващ ден се събираха на митинг в центъра на София. Макар и в по-малоброен състав, митинг иращите не престават да отстояват настояванията си – оставка на държавното управление отпред с премиера Бойко Борисов, предварителни избори и отдръпване от поста на основния прокурор Иван Гешев , съобщи кореспондент на БГНЕС.

Протестът, заключен в постройките сред Президентството, Партийния дом и Министерски съвет протича спокойно и под полицейско наличие.

За следващ път неофициалните уредници от “Отровното трио “ и митинг иращите попитаха за какво ръководителят на държавното обвиняване живее в Дом номер 5 на държавната резиденция в “Бояна ”.

“Джовани Фалконе живееше в казарма и бореше мафията, Гешев какво бори? ”, попита от трибуната юрист Николай Хаджигенов. Според юристът резиденцията на основния прокурор е обзаведена с билярдна маса, десетки тв приемници и даже пиано.

Проф. Велислав Минеков пък изброи европейските медии, в които е имало изявления за протичащото се у нас. Повод за това бяха думите на депутата от ГЕРБ Тома Биков, съгласно който изявленията в европейската преса са платени. “Тяхната нематериалност се свежда единствено до такава степен – до парите ”, счита скулпторът, който напомни, че през днешния ден опровергаване на думите на Биков пристигна и от Фондация “Конрад Аденауер ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР