Недоволни, че в Европа вече никой не обръща внимание на

...
Недоволни, че в Европа вече никой не обръща внимание на
Коментари Харесай

Сайтът „Биволъ“ призова за излизане от Европейския съюз, вижте как изригна социалната мрежа!

Недоволни, че в Европа към този момент никой не обръща внимание на лъжите и подправените вести, с които съвсем ежедневно „ Биволъ “ залива интернет-ефира, пишман публицистите Асен Йорданов и Атанас Чобанов явно са измислили нова тактичност, с цел да се приказва за тях. Формален мотив е даденото неотдавна изявление от представител на Европейската комисия в „ несъответствуваща “ съгласно тях медия (разбирай не такава списвана от олигархичното задкулисие в лицето на Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев), като изпадналите в амок демократични есесовци изгубиха и дребното здрав разсъдък, който им е останал и приканиха България да бойкотира европейските институции и да излезе от Европейския съюз.

Безумният апел несъмнено незабавно отприщи вълна от неодобрение, даже измежду дребното останали им читатели, като на стената на „ Биволъ “ във фейсбук може да се види образно по какъв начин се приема „ концепцията “:

„ BGexit? Май прекалявате? Медия призоваваща да излезнем от Европейски Съюз?!?! Сериозно? “
„ И вие копаете дъното, отлично. Българско! “

„ Скандално е да се приказва за излизане от Европейски Съюз. Скандално е да казвате, че сте свободни и мнението ви е свободно. Маскари сте, колкото и другите. Някои повече от други “.

„ Май настъпихте мотиката. Кой ще Ви има вяра към този момент “

„ Е то,бива бива но цялостен БИВОЛ за мезе НЕ бива!Изложихте се и то извънредно биволите! “

„ И след #BGExit къде ще идем? Ако вие претендирате да сте освен свободна, само че и способена медия, няма да пишете сходни простотии... “

„ Добре, че народът не чете биволите.. “

„ И по-късно къде ще е #BGEnter в Евразия ли? “

„ Абе, Биволи, какво ви стана? Европейски Съюз е най-хубавото нещо, което ни се е случвало през последните 80 години.. “
„ Щуротии “
#BivolExit се получава в тази обстановка

На постовете на хората, „ Биволъ “ дават отговор в типичния си безочлив и афектиран жанр, като свободата на изложение на персонално мнение явно не е измежду изповядваните от тях „ полезности “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР