Недоволен от закъснението си, предизвикано от затварянето на Орлов мост

...
Недоволен от закъснението си, предизвикано от затварянето на Орлов мост
Коментари Харесай

От телевизионния екран Каракачанов се накара на протестиращите

Недоволен от закъснението си, провокирано от затварянето на Орлов мост в столицата, вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов употребява времето си в предаването „ Лице в лице ” по бТВ, с цел да насочи упреци против уредниците на митинга.
Каракачанов изясни на феновете съществени положения от Закона за митингите, шествията и всеобщите прояви и укори силите на реда, че са прекомерно мекушави против нарушителите. Вицето обясни, че всяка обществена демонстрация си има лице за контакт, с което полицията взаимодейства и което дава отговор за връзката сред институциите.

Каракачанов насочи и анонимна рецензия против един от претендентите за столичен кмет, който е бил измежду протестиращите, окупирали Орлов мост. Как на следващия ден този човек, в случай че бъде определен за кмет на София, ще взисква от администрацията си и от столичани да съблюдават закона, възмутено попита Каракачанов.

Министърът на защитата увери феновете, че при пораждане на мигрантски напън върху границата, Българската войска има подготвеност да разположи 2 400 военнослужещи в поддръжка на Граничната полиция.

На въпроса по какъв начин претендентът за столичен кмет от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки ще отговори на апела на Волен Сидеров претендентите за кметския пост да изоставен сегашните си длъжности в Европейския и в българския парламент Каракачанов отвърна, че В. Сидеров прекомерно мощно „ обича театъра”. Вероятно тъй като не е съумял да постъпи като студент в НАТФИЗ и в този момент се опитва като фен.

Каракачанов побърза да обясни част от тактиката си за справяне с ромския проблем. Според него, ромските гета в София би трябвало да бъдат сринати, на мястото им Столичната община може да построи налични жилища за роми и за други обществено слаби жители, които " да водят естествен метод на живот, да получават хигиенични привички и да се интегрират ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР