Недоволен от работата на МВР жител на село Бачково натопи

...
Недоволен от работата на МВР жител на село Бачково натопи
Коментари Харесай

Полицай доказа, че не е бил арестант в бъбреците, бил наклеветен

Недоволен от работата на Министерство на вътрешните работи гражданин на село Бачково натопи служител на реда, като написа сигнал, че униформеният е бил задържан в бъбреците. Служителят на реда завел дело за клюка и в този момент създателят на доноса ще би трябвало да му заплати отплата от 3000 лева, настрана дължи санкция от 1600 лева и разноските по делото от 720 лева, оповестява " Марица ".

На 31 юли 2016 година индивидът подал тъжба в полицията, че от парцела му в Бачково е осъществена кражба. На място били изпратени двама служители на реда, само че той ги оповестил за некомпетентни и отказал да им спомага в следствието. Те се върнали в Асеновград и незабавно били изпратени на друго място, този път по сигнал, че пийнал мъж се разправя със съседите си. Отвели почерпения в Районното, където окраденият бачковец към този момент пишел пояснения.

Като ги видял, се развикал към единия служител на реда: „ Защо го биеш?, Не го удряй! “. По-късно вечерта същата патрулна двойка още веднъж засякла бачковеца и този път той се сдобил с санкция, че кара пийнал и без брошура. На другия ден той подал заявление в полицията, в което описал побоя над арестанта. Започнала инспекция, само че нито един от очевидците не удостоверил, че е имало удари. Отрекъл и мнимият обичай.

Докато траело следствието, униформеният почнал да страни от сътрудниците си, бил раздразнителен и непрестанно го боляла глава. Потърсил правата си в Асеновградския областен съд. Решението, което е в негова изгода, предстои на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР