Недоволен общински служител откри стрелба в общински център във Вирджиния

...
Недоволен общински служител откри стрелба в общински център във Вирджиния
Коментари Харесай

12 души, включително заподозреният, загинаха при стрелба във Вирджиния Бийч

Недоволен общински чиновник откри пукотевица в общински център във Вирджиния Бийч, щата Вирджиния, през вчерашния ден следобяд локално време, и умъртви 11 души и рани минимум шест, самият той е мъртъв, заяви началникът на полицията в града Джеймс Сервера, представен от Ройтерс.

Сервера съобщи, че точните условия към стрелбата в крайбрежния курортен град към момента се обясняват. Той даде малко детайлности за това, което е известно, само че добави, че измежду ранените при стрелбата има и служител на реда, който е бил улучен, само че е оживял.

Сервера съобщи, че обвиненият е дълготраен сегашен общински чиновник и го дефинира като " неудовлетворен ". Засега не е ясно дали стрелецът самичък е лишил живота си или е бил погубен при престрелка с полицията.

Според Сервера стрелбата почнала малко след 16 ч локално време в Сграда 2 на комплекса на общинския център, обект, в който се обитава общинският отдел по въпросите на благоустройството и комуналните услуги, намиращ се в съседство с кметството на града.

Вирджиния Бийч е обитаемо място, ситуирано на атлантическото крайбрежие на Съединени американски щати и със своите към 450 000 непрекъснати поданици е градът с най-голямото население в щата.

" Това е най-ужасният ден в историята на Вирджиния Бийч ", сподели на конференция дружно с шефа на полицията кметът Боби Дайър. " Засегнатите хора са наши другари, сътрудници, съседи, сътрудници ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР