Недоверие в службите изказват хора, които очевидно искат да сложат

...
Недоверие в службите изказват хора, които очевидно искат да сложат
Коментари Харесай

Йотова: Има хора, които искат да сложат ръка на службите

" Недоверие в службите изричат хора, които явно желаят да сложат ръка на службите и за първи път в най-новата ни история да има сериозен политически отпечатък върху българските служби за сигурност. Аз съм сигурна, че президентът Радев няма да допусне това ", заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред медии във Велико Търново.
Прочетете още
" Ако има задоволително доказателства и сигнали в службите за сигурност, те са в правото си да свършат това ", по този начин Йотова коментира експулсирането на съветски свещеници от страната ни.

" Този празник за мен през днешния ден значи подсилване и развиване на българската държавност, която за жалост, се вършат задоволително опити да бъде ерозирана ", уточни Йотова. 

Относно КПКОНПИ, Йотова сподели, че желае да изчака с оценката.

Вчера Народното събрание одобри дефинитивно на второ четене законопроекта за противопоставяне на корупцията. С него съществуващата Комисия за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) се разделя на две.

„ Слушах доста специалисти, доста от тях се тревожат от обстоятелството, че се основава още един или идващ орган, до каква степен и по какъв начин той ще се кореспондира с другите в страната, каква част ще откри този закон в общата правосъдна промяна, която е рекламация и за сформиране на днешното държавно управление, това следва да забележим през идващите месеци ”, сподели Йотова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР