Недостижимата прима на българската музика разказа цял един живот с

...
Недостижимата прима на българската музика разказа цял един живот с
Коментари Харесай

Лили разчувства Пловдив и поздрави единствения си приятел в парламента!

Недостижимата прима на българската музика описа цялостен един живот с двучасовия си концерт нощес в Пловдив, в който даже за момент не разколеба мощния си професионализъм. Естрада, поп, джаз или рок – нищо не съумя да спре триумфа на певица №1, просто тъй като тя ги владееше до съвършенство. 

Лили се качи на сцената на комплекси " Сила " с " Икар “ и насочи финалното си обръщение с " Присъда “.  Между тях прозвучаха емблеми като " Щурче “, " За тебе бях “, " Искам те “, " Този свят е жена “, " Стъклени стени “ и доста други. На сцената до нея бяха едни от най-хубавите музиканти на България като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев и Орлин Цветанов. 

Лили се отдаде изцяло на пловдивската аудитория, като не пропусна да направи и обичайна си обиколка на залата, с цел да зарадва феновете си от близко. Разбира се, пловдивчани не й останаха длъжни и я обсипаха с цветя и бурни овации на крайници. 

Лили не не помни да благодари на спонсорите на турнето си, на кмета Иван Тотев, както и на " единствения си другар в Народното събрание “ Димитър Главчев. И въпреки че даже музикантите не можаха да скрият разочарованието си от обстоятелството, че концертът не съумя да се състои в неповторимата атмосфера на Античния спектакъл поради неприятното време, оставаме признателни за незабравимата среща с музиката! Страст и  изповед са двете думи, които разказват най-добре този музикален празник, а може би и самата персона на родната прима.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР