Недостиг на въздух – причините за това може да са

...
Недостиг на въздух – причините за това може да са
Коментари Харесай

Веднага Прочети И Сподели, Това Спасява Живот! Предвиди Инфаркта Цял Месец Преди Да Се Случи!

Недостиг на въздух – аргументите за това може да са безчет, само че измежду тях е и наближаващият инфаркт. Ако не ви доближава въздух, значи белите дробове не получават задоволителни О2 за тялото ви, което може да е вследствие на това, че сърцето не изпомпва задоволително кръв.

Умора и изнемощялост - С по-малко кислодор в кръвта и стеснени артерии вашето сърце би трябвало да работи по интензивно, а вашите кафези страдат от дефицит на О2. Като резултат силата във вашето тяло понижава.

Дезориентация и виене на свят – при проблеми с кръвообращението кръвта към мозъка ви е лимитирана, което единствено по себе си заплашва живота ви. Това се демонстрира като дезориентация, виене на свят и изтребване на студена пот. В никакъв случай не подценявайте тези признаци!

Не болежка, напрежение в гърдите – в случай че чувствате транно напрежение в гърдите без значение дали то е едва или мощно, това може да се окаже още един симптом за наближаващ инфаркт, предава медицинският уебсайт Medicinenet.

Ако вие или ваш непосредствен изпитва тези признаци, наложително отидете при доктор. Може да се окаже, че не са мотив за терзание, само че видани е по-добре да знаете мнението на експерт!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР