Недосегаемият доскоро носител на три световни титли в професионалния бокс

...
Недосегаемият доскоро носител на три световни титли в професионалния бокс
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Аз съм шампион

Недосегаемият до неотдавна притежател на три международни трофеи в професионалния бокс Антъни Джошуа изригна в навечерието на срещата си с Анди Руис в Саудитска Арабия на 7 декември. Британецът позволи единствената си загуба на професионалния кръг точно от дебеличкия мексиканец на 1 юни и критиците побързаха да го срутен със земята толкоз бързо, колкото го издигаха в небесата при успехите му.
 Джошуа превключи на режим " палач " (видео)

Това очевидно е подразнило някогашния международен първенец, който отговори много остро на въпрос дали към този момент се е трансформирал ментално по-късно проваляне и дали има същата убеденост в силите си, както в месеците и годините преди този момент.

" Не съм правил нищо по-различно от това, което съм правил и в предишното. Аз съм си същият първенец! Влязох в залата да упражнявам и три години по-късно станах олимпийски първенец. Сега претърпях една загуба и всички ми се нахвърлиха. Не съм станал от една нощ пу**а, която не може да се бие, единствено поради някакво проваляне. "

" Мога да се удрям и това е фактът. Няма потребност да се потвърждавам пред никого, няма какво да се разяснява. Просто би трябвало да изляза на кръга и да го потвърдя, с цел да затворя устите на всички ", разяснява раздразненият Джошуа от подготвителния си лагер в Шефилд.

Друга от рецензиите към него е, че към този момент не показва тази форма на мускулеста машина, която имаше до мача с Руис. Някои фотографии го уловиха като че ли е качил някое килце към талията, само че съгласно Джошуа това не е истина.

" Мисля, че просто са ме снимали под избран ъгъл, с цел да наподобявам по този метод. Аз съм толкоз мощен, колкото и преди, тежа толкоз, колкото и преди. Теглото е огромен фактор в нашата категория, само че не мисля, че би трябвало да се фокусираме толкоз върху това. "

" Мога да тежа, колкото си желая, само че в случай че не съм направил положителни спаринги, няма смисъл от нищо. Затова съм се насочил към положителните спаринги. Няма значение какъв брой тежиш, в случай че не се представиш на положително равнище на кръга ", съобщи Джошуа.
View this post on Instagram
Lucky 7

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on Nov 20, 2019 at 5:33am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР