Недопустимо поведение си позволи да демонстрира Лена Бориславова - началник

...
Недопустимо поведение си позволи да демонстрира Лена Бориславова - началник
Коментари Харесай

Нов гаф! Лена Бориславова се изцепи: Всички коалиционни партньори се държат като в детска градина

Недопустимо държание си разреши да показва Лена Бориславова - шеф на кабинета на премиера Кирил Петков и представител на държавното управление.

" Всички съдружни сътрудници се държат като в детската градина ", написа Бориславова във Facebook, разяснявайки сериозен пост на ядосан консуматор, който недоумява за какво вместо държавна помощ, най-овластеният човек в страната Кирил Петков стартира ДМС акция.

" Някой би трябвало влезе в сложната роля на координатор ", оправдава се
представителят на държавното управление за чудовищния гаф на премиера и трансферира цялата отговорност на сътрудниците в обединението.

Поведението на Бориславова е арогантна проява на политическо незнание, съчетано с отчайващо надменност, тъй като тя наскърбява политическите сили - Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ, без които не би имало държавно управление. Именно тези сътрудници към този момент колкото да устоят гафовете, изцепките и експанзията на премиера по време на съдружните препоръки, тоталната му комплицираност и невнятност за отговорностите, които носи като министър-председател.

Тази млада и наперена дама, която колкото да е прекрачила прага на Министерски съвет, си разрешава в прорез с всякаква политическа и съдружна просвета да разяснява, че Корнелия Нинова, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов " не са пораснали и се държат като в детска градина ". Затова Политическа партия трябвало да ги координира, макар че в профил изглбеждало грозно.

Коментарът на Бориславова, която от нощес е дейна под разнообразни постове в обществените мрежи и дава отговор на критиците на дейностите на Петков, се споделя във Facebook. Вместо съдружните сътрудници, които дясната ръка на Кирил Петков наскърбява, тематиката разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, оповестява " Трибюн ". бг.

„ Госпожице Бориславова, съдружните Ви сътрудници са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов. Ясно е, че всеки от тях капризничи и „ тропа с краче “, само че не е съществено Вие да им давате оценка. Все отново... Нинова е водач на 140-годишна партия и не сте ѝ на „ техноимпексите “, на Слави не сте му на „ концертите “, на Атанасов на „ разработките “, на Иванов на „ измененията в Конституцията “. Г-це Бориславова, първата оставка би трябвало да е Вашата, а в случай че гореизброените не я изискат, то „ детската Ви градина “ би се оказала яслена група, която се кара за кофички в пясъчник, само че не схваща що е то ръководство на страна “, написа Десислава Атанасова.

След чудовщния гаф на премиера за събиране на пари за оръжия за Украйна, който взриви обществото и обществените мрежи, изцепката на Бориславова е идващият гаф на на екипа му, който няма да остане без последствия!



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР