Недопустимо е политик да се опитва да кадрува в Националната

...
Недопустимо е политик да се опитва да кадрува в Националната
Коментари Харесай

В декларация журналистите от БНТ обвиниха Сидеров в опит да кадрува в телевизията

Недопустимо е политик да се пробва да кадрува в Националната социална телевизия, това се споделя в декларация на публицистите от медиата от през днешния ден. Тя идва в отговор на посещение на съпредседателят на " Обединени патриоти " Волен Сидеров в предаването " Още от деня " в понеделник.

В предаването политикът разгласи, че водещият на предаването " Вяра и общество " Горан Благоев е " манипулатор и сътрудник на соросоидните общества ". " Повод за офанзивата към Благоев бе неговото аргументирано мнение във връзка изказванията на съветския патриарх Кирил ", се споделя в декларацията.

В нея се показва, че думите на Сидеров са " неприемлива, нападателна провокация към свободата на словото и правото на журналистическо мнение ".

" Програмното и продуцентско управление на БНТ1 стои зад предаването " Вяра и общество " и екипа, който го основава ", се споделя още в декларацията, подписана от ръководителите на сдруженията на Съюз на българските журналисти в Българска национална телевизия и продуцентският съвет на новините на националната телевизия.

По-рано през днешния ден медийният специалист доцент Георги Лозанов разгласи, че поради рецензиите си към журналиста Горан Благоев водачът на " Атака " Волен Сидеров би трябвало да последва политическата орис на към този момент някогашния народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров.

Миналата есен след няколкодневен скандал Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ГЕРБ поради закани против водещия на утринния блок на " Нова телевизия " Виктор Николаев. В абсурда участваше и актуалният вицепремиер Валери Симеонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР