Недопустимо, абсурдно е, че сме в такава ситуация. Направили сме

...
Недопустимо, абсурдно е, че сме в такава ситуация. Направили сме
Коментари Харесай

Вместо да спре мамещ туроператор, държавата съветва туристите сами да се пазят

Недопустимо, неуместно е, че сме в такава обстановка. Направили сме всичко, което ни разрешава законът. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова, откакто стана ясно, че туроператор, заловен в машинация и с лишен лицез, продължава да работи и да мами лековерни туристи.
Става въпрос за компания " Уърлд Травел Мениджмънт ", която нашумя, откакто при екскурзия в Канада на поданици на Самоков се оказа, че те нямали заплатен хотел и резервации на круиз на техните имена – вместо това имало резервации на имената на китайци.
Ангелкова посочи пред Нова телевизия и, че била сезирана прокуратурата, а активността на съответния туроператор е прекъсната посредством лишаване на лиценза. Недоумявам по какъв начин шефката (бел. ред. – Станислава Банкова) си разрешава да приема поръчки от туристи (бел. ред. - за екскурзия в Барселона) – има указател на уеб страницата на Министерството на туризма, там компаниите с прекъсната активност са оцветени в алено. Надявам се да създадем табиет в пътуващите да ревизират компаниите, с които ще пътуват, заключи министърът на туризма.
Министърът се оплака и, че към момента предложение на министерството за смяна в закона, която не разрешава на хора като Банкова да работят до 3 години в бранша след нарушаване, към момента не е признато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР