Недобросъвестен гражданин е изхърлил фасовете си на паркинг в Русе.

...
Недобросъвестен гражданин е изхърлил фасовете си на паркинг в Русе.
Коментари Харесай

Изхвърлени фасове на паркинг възмутиха русенци СНИМКИ

Недобросъвестен жител е изхърлил фасовете си на паркинг в Русе. Това излиза наяве от обява в обществената мрежа Facebook.

" Не, не съм пушач и несъмнено " нямам право на мнение, като не пуша ", но тук се отнася до една безнаказана и непрекъснато мизерстваща паплач, сееща мизерията си на всички места ", това написа Елисавета Ангелова, която е попаднала на изхърлените фасове.

Жената споделя, че по фасовете има следи от червило, което я кара да допуска, че жена е сторила грозното действие.

" Съдейки по червилото по фасовете, евентуално са на някоя натокана изпъната кокона с значително самочувствие... ", написа още Ангелова.

Жената е споделила фотография, на която се вижда, че на паркинга, на който са изхърлени фасовете, има резервоар за боклуци.



" Забележете на една от фотосите какъв брой тъкмо разстояние би трябвало да се измине до контейнера, че тия пусти неразлагащи се боклуци да попаднат, където би трябвало!

П.С: Собственикът на паркиралия сега на това място автомобил не е причинител на този величествен " героизъм и проява на опазващ природата и добър жител, пазещ околната среда и уважаващ труда на хората, работещи в Чистота ". Жалко за огромното ни самочувствие... За това, с което останалите ходещи по същата земя би трябвало да гледат, търпят и живеят няма въобще да приказваме. Дано не е майка, възпитаваща дете с образеца си ", приключва обявата си Елисавета Ангелова.

Ивета отбелязва в мненията, че по автобусните спирки също има кошчета за отпадък, само че доста от пушачите избират да изхърлят фасовете си по земята.

" По спирките са много по-близо кошчетата и отново си ги хвърлят на земята... Пушач съм, но това с фасовете, където им падне, е извънредно ", написа Ивета. А авторката на поста й отговори по този начин: " Надявам се всички схващат, че не съдим акта, тъй като е на пушач. И чанта с пелени да беше изсипана отново щях да съм толкоз възмутена. Не може да си визиите какви мизерствания виждам тук всеки ден, в случай, че имаме цялостен празен резервоар на два метра! Дори един път открих заровени опаковки от кубети в камъчките на цветарника пред магазина ни ".

" Разбирам възмущението Ви! Аз съм пушач, пуша на спирките, по улиците, в колата, само че в никакъв случай не съм изхвърляла фас на замята, от време на време съм го носила в ръка, до момента в който видя кошче. Не пуша към детска градина или учебно заведение, фасът в колата изгасям в пепелника. Знам, че е неприятен табиет, само че културата е за всички хора ", разяснява Мариана Русева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР