Неделя вечер ви очакват два филма с лек дух и

...
Неделя вечер ви очакват два филма с лек дух и
Коментари Харесай

Два филма с много смях в неделната вечер на Филмови нощи във Филипополис

Неделя вечер ви чакат два кино лентата с лек дух и доста смях, с помощта на които да починете преди работната седмица. Това са комедията на Бил Холдерман " Книга за възрастни " и италианския " С тук-тук из Етиопия ".

Започваме съботната вечер в 21:10 със занимателния " КНИГА ЗА ВЪЗРАСТНИ ", в който звездите Джейн Фонда, Даян Кийтън, Кандис Берген и Мери Стийнбъргън се събират ежемесечно в читателския си клуб. Следващата книга в листата е “50 нюанса сиво "! Тя ще донесе нужната прохлада и многообразие, за което копнеят в животите си, и ще промени метода, по който гледат на връзките си.

От 23:30 ще бъде прожекцията на документалния филм на Лудовико де Майстре " С ТУК-ТУК Институт по зоология ЕТИОПИЯ ", който наблюдава пътя на приключенците, които доближават река Омо в Етиопия на борда на триколесните моторни рикши тук-тук. 18 пътешественици, подготвени да изминат 2500 километра в дивото за 18 дни, без да знаят какво им следва потеглят от Адис Абеба, с цел да стигнат чак до долината на река Омо и да се срещнат с африкански племена: с белязани дами, които са подготвени да понесат стотици удари, спазвайки локалните обичаи и с голи момчета, които прескачат биволи, с цел да станат мъже. Зад гърба им остават хиляди километри, изминати на три колела, по черните пътища на непозната земя. Каква е тяхната задача? Да покажат на света по какъв начин да живее " на мудни обороти “ и да потвърдят, че не е ужасно от време на време да се изгубиш посред пустошта.

Билети на касата на кино " Орфей “ от 19.30 до 23.30 ч. или онлайн на boxoffice.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР