Неделя сутрин. Цените на парното и тока. Единодушие, че цените

...
Неделя сутрин. Цените на парното и тока. Единодушие, че цените
Коментари Харесай

Синдикалист: Без ТЕЦ на въглища цените на парното и тока стават космически

Неделя заран. Цените на парното и тока.
Единодушие, че цените не отразяват действителните разноски. Да, трябваше да са по-високи, в случай че се включат всички разноски.
Можем ли да ги поемем, даже незадоволително високи? Не можем.

Това разяснява във " Facebook " икономическият консултант в КТ " Подкрепа " Ваня Григорова.

Ще се усилват ли още? Ще се усилват. Сравнение на цените на парно от Топлоелектрическа централа на газ и Топлоелектрическа централа на въглища сочи, че нарастването при Топлоелектрическа централа на газ е доста по-високо от това при Топлоелектрическа централа на въглища. Когато спрем да употребяваме въглищата, за цената и на тока, и на парното в този момент ще си спомняме с трогване.

Т.нар. ми събеседник в последните 50 секунди първо сподели, че никой не ще да признае пред 7000 заети в комплекса " Марица-изток ", че ще останат без работа и незабавно съобщи, че същото, казано от синдикатите, е нечиста сделка. Е, ще останат или няма да останат на работа?

От идната имитация стана ясно, че болежка са му синдикатите изобщо. Защото стояли на входа и на изхода на мините. Е, краят на предаването не беше завършек на " диалога " ни. Настоях да разясни какво значи " синдикатите са на входа и на изхода ". " Кой доставя по 7000 млека? " - затапи ме енергийният специалист, като очевидното подстрекателство беше, че някой от профсъюз е поел такава поръчка и печели. Ми не знам, но питах. В МИНИТЕ МЛЕКА НЯМА, ЗАЩОТО ПРОИЗВОДСТВОТО НЕ Е ВРЕДНО!

Човекът си е маша на бизнеса, както е видно и от другите му тези. Разпрата ни свърши на паркинга на малкия екран. Аз, като чиновник в профсъюз, си потеглих с Шевролет Спарк, което е затворено мотопедче с към този момент разпадащ се от наслойка заден калник. Той с голяма, лъскава кола с повтарящи се цифрички, с цел да ги запомни по-лесно евентуално.

Ето по какъв начин един газов лобист, какъвто ревизирах след това, че е господинът, замъглява тематиката (защото нали хората не трябвало да знаят аргументите за увеличените цени) и си почесва дреболиите върху всеобщия зложелател СИНДИКАТИТЕ. Нужни са плесници. И това всички, които през днешния ден се тюхкат за нарасналите цени, би трябвало да го схванат - на следващия ден цените ще са доста по-високи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР