Неделя, късен следобед. Времето в столицата е отвратително, а природата

...
Неделя, късен следобед. Времето в столицата е отвратително, а природата
Коментари Харесай

Левски се оказа прекалено голям за Делио Роси

Неделя, късен следобяд.

Времето в столицата е непоносимо, а природата като че ли си прави безвкусни смешки, редувайки малко слънце с пороен дъжд, та даже и град. Като за похлупак се появява и дъга, само че и тя няма нужната мощ, с цел да стопли подгизналата душа на човек.

В такива моменти малко са хората, които биха желали да бъдат на място, където ще са в директен контакт с всички тези климатични метаморфози.

Е, такива чудаци въпреки всичко съществуват.

 Сектор
Сектор " Б " твърдо зад Делио Роси: А помните ли първия сезон на Мъри Стоилов в Левски?

Фенове с декларация

Вместо домашния уют, дребна част от нас избра да поддържа обичания си Левски в първия му плейофен дуел от Първа лига. След 90 минути на " Герена " обаче и нова порция неприятни страсти, като че ли можеше умерено да установяваме, че има и надалеч по-лоши неща от неприятното време.

Лошото е в Левски и не просто е там, а към този момент 10 години се е загнездило в клуба! Спасение не се вижда, а безкрайната серпантина на провалянето към този момент като че ли е част от " синьото " ДНК.

Сигналната лампичка свети блестящо. С сходно показване, вековниците рискуват мястото си в европейските клубни шампионати през лятото.

" На кой му пука!? " , ще кажат някои от вас и може би ще са прави. Дали ще отпаднем в първи или втори кръг на Лига Европа няма огромно значение, само че тежкото за осъзнаване е друго.

 До скоро в Берое не можеха и да си мечтаят за триумф посред столицата. Сега действителността е друга.
Източник:

До скоро в Берое не можеха и да си мечтаят за триумф посред столицата. Сега действителността е друга.

В момента Левски е по-слаб от тима на Берое . Въпреки по-добрия бюджет и условия за работа, на " Герена " към този момент дишат прахта на състав, който беше основан за година и половина. С доста по-малко пари, заралии направиха точната селекция. Взеха си подобаващия треньор и резултатите там към този момент стартират да се виждат и с не добре въоръжено футболно око. Точна тактика, която към този момент толкоз години убягва на левскарите.

С кавко Делио Роси заслужи този заем на доверие?

Както е било преди, а както и ще бъде за в бъдеще, виновност за слабото показване на даден тим ПЪРВО има неговият ментор ! Стига с помпозните апели и подправена обич - Далио Роси искрено издиша около " синята " треньорска пейка. Нито той може да се нагоди към протичащото се в родното състезание, нито и възпитаниците му като че ли са подготвени да дадат всичко от себе си за " Пророка от Римини ".

 Жорди Гомес: Резултатът не е добър, само че продължаваме напред
Жорди Гомес: Резултатът не е добър, само че продължаваме напред

" Благодаря на почитателите ", съобщи футболистът на Левски след загубата от Берое

До този миг Роси се радваше на невъобразим комфорт подобен, какъвто не са имали редица негови надалеч по-успешни прародители. Незнайно за какво Сектор " Б " опита да зомбира огромна част от по-трезво мислещите почитатели , че единствено и само италианецът може да промени батака на " Георги Аспарухов ". Вадеха се какви ли не доводи: какъв брой добра ни била отбраната, какъв брой разнообразна халфова линия сме имали, по какъв начин Александър Томаш споделил, че Делио е страховит експерт...

 Мнението на Томаш очевидно е от първостепенно значение за някои левскари.
Източник:

Мнението на Томаш очевидно е от първостепенно значение за някои левскари.

От по кое време ултрасите на Левски се интересуват от мнението на Томаш, до там ли стигнахме?! От агитка, която преди, по нейни думи, не зачиташе мнение от анонимници, в този момент коленичи на треньор, който няма и една декада футболен стаж.

Реалността е такава, че въпреки и да е бил треньор на Лацио, Левски се оказа прекомерно огромна хапка за Делио Роси. Едно е да постигаш триумфи, когато не си подложен напрегнат, друга бира е, когато зад теб седят шефове и милиони почитатели, очакващи да ги дариш с по този начин желан трофей.

Какво реализира до този миг италианецът на " Герена "?

 Местят мачовете Левски - ЦСКА поради полицията
Местят мачовете Левски - ЦСКА поради полицията

От Министерство на вътрешните работи желаят конфликтите да са по ярко

Успя да вземе еднакъв на ЦСКА (2:2 през есента) и Лудогорец (0:0). Срещу тимовете от Топ 6 реализира едвам две победи - една с автогол против Ботев и още една след гол с ръка на Яблонски против Верея. Направи безумни ремита с Витоша (Бистрица) и Етър.

При всички тези несполуки, Роси постоянно си имаше и комфортно опрощение : времето, теренът, защитната игра на противника или пропуснатата дузпа от негов състезател.

Вярно е, че от време на време експертът страдаше от самостоятелните неточности на своите подчинени , само че нали това в работата му - да ги лимитира до най-малко и да направи по този начин, че Левски да наподобява като един добре спретнат тим, подготвен да се оправи с всеки един вероятен сюжет на дадена среща.

 Снимка 348713
Източник:

Да не забравяме и мантрата " Купа на България ". Все още ли вярвате, че с сходно показване Левски може да в профил ЦСКА на полуфиналите?

Колкото и да са ненавиждани, " алените " сега имат надалеч по-синхронизиран тим и колектив. Не споделям класа, тъй като съгласно мен " сините " футболисти са надалеч по-качествени, само че просто няма човек, който да ги сплоти . Именно това е огромният проблем на Делио. Той по този начин и не редуцира дистанцията с играчи и почитатели. Винаги е настрана от нещата и като че ли гледа с прекомерно надменност към протичащото се в и към клуба. Е, всичко това към този момент му изяде главата! Личи си, че играчите са го предали, а мостът за позитивните им взаимоотношения е срутен до основи.

 Сектор
Сектор " Б " се закани на левскарите: Ще би трябвало да се вземат крайни ограничения против тези футболистчета!

Привържениците реагираха яростно след загубата от Берое

С оглед галактическата му отплата, най-логичното е Роси да бъде освободен след края на сезона. Може би сме прекомерно крайни, само че просто няма смисъл двете страни да се изтезават взаимно. Специалистът по този начин и не демонстрира признаци, че процесът по създаване на " новия Левски " може да бъде докаран до благополучен край. Поне от него. А когато тази най-важна задача за клуба, не може да бъде изпълнена, просто нямаш работа на " Герена ". Моето мнение няма да се промени, даже и италианецът да сътвори дребен героизъм и да завоюва Купата на България.

Време е Роси да поеме още веднъж към Ботуша , където надалеч по-приятно и " безконтролно " ще му бъде да управлява тимове от ранга на Кротоне, Виртус Ентела, Про Верчели и така нататък Просто страната ни не му понася!

И към финала на моите размишления, няколко думи още веднъж за тези премръзнали почитатели на Левски през вчерашния ден. Докато 90% от тях мълчаха против треньора, огромна част реши да псува стража Божидар Митрев. Може би единственият със " синьо " сърце в този тим.

 Афонсо Фигейредо: Трудно е да реагираш, когато ти вкарат гол още във втората минута
Фигейредо: Трудно е да реагираш, когато ти вкарат гол още във втората минута

" Заслужавахме най-малко тъждество, тъй като се борихме "

Какъвто и гол да му вкара Еуженио, Божката просто не го заслужава. Заради всичко, което е дал и занапред ще дава на родния си клуб. Но това е нормална обстановка на " Герена ", виновниците постоянно се измъкват по терлици, а пешкира опират тези, които от време на време минимум го заслужават.

 Снимка 301659
Източник:

През месец април синоптиците предвиждат несигурно време. Отново ще виждаме по доста от слънчевите лъчи, купесто-дъждовните облаци и мощните ветрове - снегояди.

Дори и Емил Чолаков обаче не може да предвижда какво ще бъде времето на " Герена ".

Ще изгрее ли " синьото " слънце най-накрая високо над софийския хоризонт или ще се стигне до следващо " армейско " наводняване!?

 Роман Прохазка: В Левски ще би трябвало да се концентрираме върху мачовете за купата
" Грешникът " Прохазка: Трябва да се концентрираме върху мачовете за купата

" Ако бях вкарал, щяхме да победим "

Въпросите са доста, а отговорите прекомерно малко и обгърнати в тайнственост! Едно обаче е ясно, не задуха ли скоро " вятърът на смяната ", от България към Апенините, Левски не го чака нищо положително!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР