Неделя е моят ден. От години това е единственият ден

...
Неделя е моят ден. От години това е единственият ден
Коментари Харесай

3 книги за неделния следобед, едната - от Салман Рушди

Неделя е моят ден. От години това е единственият ден в седмицата, в който мога умерено да почета някоя. Избирам съгласно настроението, като сега съм на вълна. Съвсем инцидентно попаднах на дебютния разказ на Кейт Ебърлин и точно тази красиво написана книга ме предизвика да споделя с вас и други английски създатели, които одобрявам. Обещавам, че това е единствено началото на един по-дълъг лист.

" Липсваш ми " – Кейт Ебърлин
 Рекордно покачване на газа от 1 август 12 авг 2022 | Цената на газа скача с рекордните 60 %, откакто Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди нарастването...
Дебютният разказ на Кейт Ебърлин наблюдава историята на двамата основни герои Тес и Гъс, за които ориста е отредила да са дружно, само че събитията ги държат разграничени, тъй като... двамата в никакъв случай не са се запознавали. Или най-малко не публично. Пътищата им непрекъснато се пресичат в поредност от комични обстановки и нелеки избори. Дали обаче това е задоволително?

„ Днес е първият ден от остатъка от живота ти “ – това е надпис, който Тес държи в кухнята си и който не излиза от мозъка ѝ, даже до момента в който е на приказна почивка във, преди да стартира следването си в университета. Животът ѝ ще се промени вечно, и то не по този начин, както чака. Гъс също е във Флоренция. Семейството му е белязано от трагична загуба, а той се пробва да бъде положителният наследник и следва посоката, начертана от родителите му, само че копнее да избяга и да открие същинското си предопределение.

Разделяни и събирани от дистанцията и случайността, наподобява, че те в никакъв случай няма да се намерят...



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР