Неделният ден в Мелбърн се очертава да бъде с много

...
Неделният ден в Мелбърн се очертава да бъде с много
Коментари Харесай

4 мача с българско участие в неделя на "Аустрелиън Оупън"

Неделният ден в Мелбърн се обрисува да бъде с доста солидно българско присъединяване. Освен Григор Димитров, който ще се изправи на осминафиналите против Ник Кириос към 10:00 българско време на най-големия корт " Род Лейвър Арина ", то и младите ни гении Гергана Топалова и Адриан Андреев ще изиграят първите си срещи надлежно при девойките и момчетата.

И двамата са в главната скица и на шампионата по двойки при подрастващите, а Топалова даже е сложена под номер 6 със своята партньорка Даниела Висмане от Латвия.

Адриан Андреев ще стартира на сингъл в понеделник рано заран, а на двойки първият му конфликт е четвърти на десети корт в неделя. Нашият тенисист е в тандем с Льодевиг Вестрате, а първи съперници на българо-холандската двойка ще бъдат Кристиян Дидие Чин (Малайзия) и Сидхант Бантия (Индия). Срещата ще стартира не по-рано от 07:30 българско време.

Неделният ден се обрисува да бъде тежък за 17-годишната Топалова, която ще би трябвало да изиграе две срещи в границите на 5-6 часа. И двата мача на Гергана са на пети корт, като този на сингъл е втори в програмата. Българката ще се изправи против Пийтърн Стиърнс към 03:30 българско време.

По-късно, дружно с партньорката си от Латвия, ще се изправи на двойки против англичанката Гема Хийт и мароканката Диае Ел Жарди. Срещата ще стартира не преди 07:30.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР