Неделният ден е пълен с убийствено интересни мачове, включително и

...
Неделният ден е пълен с убийствено интересни мачове, включително и
Коментари Харесай

Футболни прогнои: Сигурните предложения в неделната супер програма

Неделният ден е цялостен с убийствено забавни мачове, в това число и две огромни дербита в България и Висшата лига. В тежкия за всички хора, занимаващи се с футболни прогнози , нашият типстърски екип ще се опита да ви помогне с няколко сигурни оферти от днешния ден. Ето ги и тях:

14:00 часа: Ливърпул – Бърнли (от Mr. Corner)

Отборът на Ливърпул към този момент няма право на неточности, откакто в последния кръг загуби точки против Евертън, а с това и първото място във Висшата лига. „ Червените “ се изправят против отбора на Бърнли, който е наоколо до рисковата зона и към момента не си е подсигурил оцеляването, тъй че гостите имат защо да се борят. Мърсисайдци несъмнено изпитват проблеми в предни позиции, където на моменти офанзивата на отбора наподобява безидейна, а против затворен тим като Бърнли домакините нееднократно са изпитвали проблеми. Все отново упованията са за победа за Ливърпул, само че тя надали ще бъде изключително гръмка във връзка с головете.
Прогноза : Под 3,5 гола в мача (1.73 коефициент)
16:05 часа: Челси - Уулвърхамптън (от The Dalai Lama)

Челси излиза в следващ мач от 30-ия кръг във Висшата лига против Уулвърхемптън. Мисля, че домакините ще вземат триумфа, а статистиката също е на страната на „ сините”. У дома против „ вълците” те имат 4 победи и един хикс в последните пет мача, до момента в който Уулвс загуби последната си аудиенция в Англия – от Хъдърсфийлд с 0:1.
Прогноза : Челси да завоюва (коефициент 1.54)

16:00 часа: Интер - СПАЛ (от The Gambling Guy)

Времето на Интер за неточности се изчерпа. След слабата серия на отбора от началото на 2019 година, както и след драмите с Мауро Икарди, Интер е едвам на 4-о място с 3 точки преднина пред Рома и 5 пред Лацио, само че " орлите " са с 1 мач по-малко. Грешна стъпка против СПАЛ ще е пагубна за отбора, който има 8 победи и единствено 2 загуби вкъщи, като последната беше от Болоня преди няколко седмици. СПАЛ е с 1 победа в последните си 18 мача и ще е цяло знамение, в случай че оцелее на " Джузепе Меаца ".
Прогноза : Интер да завоюва на коефициент 1.40
Общият коефициент, който се получава, е 3.72, като може да се възползвате от 100% бонус депозит в Националната лотария (18+) !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР