Неделните мачове от първия кръг на шампионата обещават сериозно зрелище.

...
Неделните мачове от първия кръг на шампионата обещават сериозно зрелище.
Коментари Харесай

Отново е време за голямото футболно съперничество на Пловдив!

Неделните мачове от първия кръг на шампионата дават обещание съществено представление. Няма по какъв начин да бъде иначе, когато в ранния дуел от програмата ще се насладим на огромното пловдивско дерби сред Ботев и Локомотив. Поне на първи проект, любимец съгласно експертите са " смърфовете ", които неотдавна впечатлиха против Лудогорец и победиха със Суперкупата на България. Добре прочут факт е обаче, че в сходни мачове не постоянно по-добрата форма е от голяма важност.
 Бултрасите за шефовете на Ботев (Пд): Една самозабравила се клика, която продължава да ръководи тайно
Бултрасите за шефовете на Ботев (Пд): Една самозабравила се клика, която продължава да ръководи тайно

" Това е невиждан позор, виновниците за който би трябвало да понесат следствията си "

Това ще бъде 111-ото дерби на Пловдив. Досега индикаторите сред двата отбора са изцяло изравнени - 39 победи за всеки от двата отбора и 32 равенства. Дори и головата разлика е изцяло равна - 130:130.

Ферарио Спасов не може да употребява само санкции Джонатан в днешната среща. Очаква се той да заложи на Георгиев на вратата и Бандаловски, Генев, Работов и Цикарски в отбрана. Шоколаров ще е опорен полузащитник, а пред него в центъра на терена ще се вихрят Балтанов и Еспиноса. Неделев и Маркиньос ще работят по крилата, а офанзивата ще води Вутов.
 Въвеждат строги ограничения за сигурност в Пловдив поради дербито
Въвеждат строги ограничения за сигурност в Пловдив поради дербито

Важна информация за водачите

От пейката своя късмет ще чака новият централен нападател Атанас Илиев. Проблемите в Ботев са свързани и с финансовите неясноти на Коматево след отдръпването на благодетеля Георги Самуилов.
 Христо Бонев: Ботев (Пд) не е за подценяване, би трябвало да подходим оптимално съсредоточено
Зума: Ботев (Пд) не е за подценяване, би трябвало да подходим оптимално съсредоточено

" Миналият сезон беше извънредно сполучлив за нас "

Бруно Акрапович от своя страна ще може да разполага с всичко най-хубаво в своя състав. Очакванията са, че ще заложи на познатата единадесеторка, който му завоюва финалите за Купата и Суперкупата на България. Отговорността на дербито още веднъж ще падне върху плещите на " черно-белия " капитан Димитър Илиев.

Битката на Пловдив обичайно ще мина и със съществено полицейско наличие. Футболният конфликт ще аргументи и краткотрайно затваряне на улици към спортното оборудване на Ботев.
 Георги Иванов: Като заряд, Дербито на Пловдив не се разграничава от
Гонзо: Дербито на Пловдив, като заряд, не се разграничава от " безконечното "

" Дали си треньор или шеф, когато имаш резултати, по-лесно се канализират нещата "

Главен арбитър на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Димо Вълчев и Александър Атанасов. Делегат на БФС е Христо Ботев, а работата на реферите зорко ще следи Георги Виделов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР