Неделина Димитрова е най-красивата жена на Балканите за тази година.

...
Неделина Димитрова е най-красивата жена на Балканите за тази година.
Коментари Харесай

Тази кръшна, ослепителна чирпанлийка стана Мис Балкани 2017 (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Неделина Димитрова е най-красивата жена на Балканите за тази година. Чаровницата от Чирпан, която от години живее под тепетата, показа страната ни на състезанието Miss Summer World 2017 в Албания. В конкуренция с дългокраки хубавици от целия свят нашето момиче шашна жури и аудитория и завоюва наградата Miss Balkan.

Конкурсът се организира в няколко тура. Дамите се показаха с национални носии, дефилираха по бански и публични тоалети, а също по този начин всяка от тях показва своя неповторим гений. Неделина съумя да впечатли всички с ръченица и право хоро и печели и премията за най-хубав гений.

" Беше доста забавно. В продължение на пет дни репетирахме за състезанието, снимахме фотосесии на брега на морето. Същевременно обиколихме няколко града в Албания и на всички места имахме срещи с кметовете. Приеха ни доста благо ", споделя Неделина.

Не минало и без инфарктни обстановки. Часове преди да излезе на подиума, се оказало, че няма носия. " Човекът, който трябваше да я донесе, ни излъга. Наложи се в последния миг да търсим друга в Албания. Но в последна сметка съумях да се показва добре ", спомня си Димитрова.

Сега Неделина заляга над учебниците. В момента хубавицата учи строителство на здания и уреди в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София и предстоят изпити.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР