Недекларирани медицински маски са намерени при проверка на влизащ в

...
Недекларирани медицински маски са намерени при проверка на влизащ в
Коментари Харесай

Хванаха контрабанда на медицински маски на Малко Търново

Недекларирани медицински маски са открити при инспекция на влизащ в България от Турция лек автомобил. Те са 2000 на брой и са открити от митническите чиновници в лек автомобил с румънска регистрация.
Колата е пристигнала на Митнически пункт Малко Търново на входящо трасе от Турция на 26 февруари в късните часове на деня. Шофьорът и неговият сателит, румънски жители, са декларирали, че нямат нищо за обявление. При последвалата митническа инспекция, обаче митничарите намерили в багажното поделение на автомобила 40 кутии съдържащи по 50 броя медицински маски, които били във фабрични опаковки с надписи на турски език. Те са били скрити скрити под персоналните движимости на пасажерите.

Установено е, че медицинските маски са благосъстоятелност на водача на автомобила, който е румънски жител с адресна регистрация в град Констанца. Той е признал, че ги е закупил от Турция, вероятно с комерсиална цел.
Контрабандните общо 2000 броя медицински маски са конфискувани от чиновниците на Министерство на правосъдието Малко Търново. На румънския жител с букви А.С. е формиран акт за нарушаване на Закона за митниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР